Özel Yetenek Sınavı Ön Kayıt İşlemleri

25 Temmuz 2022 Pazartesi

DUYURU
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi 2022 Özel Yetenek Sınavına online ön kaydı incelenerek tamamlanan ve red edilen aday listeleri aşağıdadır.
Her gün kayıt listeleri güncellecektir. Adaylarımızın sporcu özgeçmiş puanları listede açıklanmıştır. Sporcu özgeçmişi olup eksik belge veya geçersiz belge bildiren adaylar 01-02 Ağustos 2022 tarihlerinde mesai saatleri içerisinde evraklarını istenilen şekilde getirirse değerlendirmeye alınacaktır.
Listeler bilgilendirme amaçlı yayımlanmıştır.

• Online Kayıt İşlem Sonuçları (25 Temmuz 2022 de İncelenen adaylar) TIKLAYINIZ.
  • Online Kayıt İşlem Sonuçları (26 Temmuz 2022 de İncelenen adaylar) TIKLAYINIZ.
  • Online Kayıt İşlem Sonuçları (27 Temmuz 2022 de İncelenen adaylar) TIKLAYINIZ.
  • Online Kayıt İşlem Sonuçları (28 Temmuz 2022 de İncelenen adaylar) TIKLAYINIZ.
  • Online Kayıt İşlem Sonuçları (29 Temmuz 2022 de İncelenen adaylar) TIKLAYINIZ.
  • Online Kayıt İşlem Sonuçları (31 Temmuz 2022 de İncelenen adaylar) TIKLAYINIZ.