Ek Muafiyet Sınavı Hk.

29 Eylül 2022 Perşembe

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemize EK Kontenjanlarla (YKS,DGS ve Uluslararası Öğrenci Ek Yerleştirme) gelen öğrenciler için Ortak Zorunlu Yabancı Dil(İngilizce) Dersi için Ek Muafiyet Sınavı yapılacaktır.

Muafiyet sınavına girmek için başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuru yapacak öğrencilerin aşadığa yer alan dilekçeyi doldurarak ıslak imzalı bir şekilde fakültemiz öğrenci işlerine ulaştırması gerekmektedir. Dilekçenizi mail üzerinden veya elden fakültemiz öğrenci işlerine teslim edebilirsiniz. Mail üzerinden teslim edecek öğrenciler dilekçeyi doldurup, çıktı alıp, imzaladıktan sonra taratıp umit.eris@erdogan.edu.tr adresine gönderebilirler.

Dilekçelerin son teslim tarihi: 04 Eylül 2022 / 12:00
Muafiyet sınav tarihi ve saati:  05 Eylül 2022 / 10:00
Muafiyet sınav yeri: Yabancı Diller Yüksekokulu (Fener Kampüs Zihni Derin Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Binası)